Krimi

Station 2 afslører "Stetoskopmanden": Fortsætter med at krænke piger i udlandet

Kriminalmagasinet Station 2 fandt "Stetoskopmanden" i Colombia - og han har fortsat sine krænkelser.

Den 27-årige Michael Camilo Precht – også kaldet "Stetoskopmanden" – står bag krænkelser af mindst 38 kvinder og piger helt ned i 13 års alderen under falske lægeundersøgelser, og ikke siden starten af 2015 har de danske myndigheder vidst, hvor han har befundet sig.

Men kriminalmagasinet Station 2 har fundet ham i Colombia 9000 kilometer væk fra Danmark og afslører i aften, at han fortsætter sine krænkelser i udlandet.

Efter længere tids research og kontakt med piger fra flere lande, fik Station 2 et tip om, at han opholder sig landets næststørste by Medellin.

Station 2 mødt den lokale kvinde Sara Gomez, som Michael Camilo Precht har kontaktet og tilbudt et job.

- Først spurgte han, om jeg var interesseret i at arbejde for Red Bull. Men for at få det arbejde, skulle jeg igennem en lægeundersøgelse, og han sagde, at han ville lave undersøgelsen. Men jeg sagde til ham, at jeg jo havde et godt helbred. Men han sagde, det var utrolig vigtigt ifølge forsikringsselskabet, fortæller Sara Gomez om sin oplevelse for få måneder siden.

Hvad er Station 2

Station 2 er hele Danmarks kriminalmagasin, og vores værter er altid klar på at vise den mere lyssky side af det danske samfund. 

Programmet blev sendt for første gang d. 18. september 1993 – med Jes Dorph-Petersen og Niels Brinch som studieværter.
Det er nu mere end 800 programmer siden.

Programmet sendes på TV 2 hver torsdag kl. 20:50 og TV 2 PLAY.

- Jeg kunne straks mærke at han havde de forkerte intentioner: At snyde mig, for at få et seksuelt udbytte, siger hun.

Sara Gomez sagde nej til undersøgelse og undgik dermed at blive en af de mange piger fra Danmark, Malta, og Norge som Michael Camilo Precht er dømt for at krænke.

Vært udgiver sig for at være lokal pige

For at finde ud af om han er fortsat sine krænkelser i Medellin, udgav Station 2´s vært Karin Cruz Forsstrøm sig for at være en lokal kvinde, der søgte job.

 Jeg kunne straks mærke at han havde de forkerte intentioner: At snyde mig, for at få et seksuelt udbytte

Sara Gomez, offer for Michael Camilo Precht

Karin Cruz Forsstrøm ringede til ”Stetoskopmanden” på hans colombianske mobilnummer og spurgte, om han kunne hjælpe med et job.

Det kunne han. Men for at komme i betragtning til det, skulle hun gennemgå en lægeundersøgelse - foretaget af ham.

Station 2 aftalte at møde ham på et hotel senere på aftenen.Michael Camilo Precht røg i fælden og udgav sig  senere for at være lægen, der ville foretage lægeundersøgelsen på vært Karin Cruz Forsstrøm.

- Jamen jeg vil sige det som det er. Jeg er frygtelig ked af det her, som er sket overfor pigerne. Og jeg forstår godt, at der er et utroligt had til mig. Og en frygt. Det forstår jeg også godt. Og selvom det nogle gange kan være svært at stole på, hvad jeg siger, så er det ikke noget, jeg har det godt med. Det er også derfor, jeg tager ud at rejse og sådan nogen ting, og jeg kan kun sige, at jeg er frygtelig ked af, for der er rigtig mange, der også har skrevet til mig direkte og bedt om et svar konkret til mig, men nu er der jo så en chance til at give dem det. Så jeg vil sige at jeg er frygtelig ked af alt det her, og jeg håber at, ja en tilgivelse kan man jo ikke bede om men jeg håber på trods alt en forståelse, forklarer Michael Camilo Precht til Station 2 i Colombia.

Se om Michael Camilo Precht møder op på hotellet og om det lykkedes at få svar på, hvorfor han krænker piger og hvornår han stopper, når Station 2 i aften har sæsonpremiere klokken 20.50