Krimi

Motorvej genåbnet efter olieudslip

Motorvejen er genåbnet ved frakørsel 17 Lyndrup. Bilister skal være opmøærksomme på hastighedsnedsættelse på 80 km/t.

E45 Frederikshavnmotorvejen var tidligere spærret i nordgående retning fra Nørresundby mod Sæby mellem Lyngdrup og Hjallerup grundet olieudslip.

Motorvejen var spærret grundet et uheld, der resulterede i et større olieudslip, der strækkede sig over en kilometer.

Brand- og redningsmandskab har nu ryddet strækningen.

- Oprydningen er i fuld gang. Brandvæsenet er i færd med at fjerne olien fra vejbanen, men bilisterne i området må forvente omkørsel frem til omkring klokken 18, sådan sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi Michael Elkjær tidligere til TV 2.

Bilisterne i området blev dirigeret ud på rute 180 til Hjallerup og derefter ud på rute 559 for så at køre tilbage på E45.

Lastbil påkørt bagfra

Klokken 13:05 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Motorvej E45 i nærheden af Hjallerup, hvor en personbil havde påkørt en lastbil bagfra.

Ved kollisionen lækkede lastbilen en større mængde hydraulik- og dieselolie, som gør kørebanen glat og utilregnelig over en længere strækning.

Føreren af personbilen, en 48-årig mand, blev efterfølgende kørt på Traumecenteret ved Aalborg Universitet. Mandens skader er ikke livstruende. Lastbilchaufføren kom ikke til skade ved uheldet.