Krimi

To skudt i København: 18-årig er dræbt

En 18-årig mand er afgået ved døden, efter at to personer er ramt af skud på Frederikssundsvej i bydelen Husum i København. Der var tre personer i bilen, som kom kørende, da der blev affyret skud mod bilen. Alle tre er 18 år.

Politiet fortæller TV 2, at den afdøde person var kendt af politiet i forvejen for banderelateret kriminalitet. Der er formentlig tale om føreren af bilen, som afgik ved døden inde i bilen. De pårørende er blevet underrettet.  

De to andre er uden for livsfare.

Brian Belling, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi fortæller til Ritzau, at der blev affyret mellem fem og ti skud mod bilen, som fortsatte med at køre og siden forulykkede.

- Vi er ved at undersøge, hvad der er sket. Vi undersøger, hvordan bilen er blevet ramt og af hvem. Vi undersøger også hvilken vej, flugtbilen er kørt, siger Brian Belling til TV 2s reporter, Lisbeth Davidsen.

Politiet vil senere forsøge at afhøre de to øvrige passagerer om skudepisoden. Der er endnu ikke oplysninger om deres forklaring.

Skudepisoden skete nogle hundrede meter fra vejen Åfløjen og i nærheden af kommunegrænsen til Herlev. Frederikssundsvej er fredag aften spærret, og området omkring den beskudte bil undersøges af politi med hunde.