Brand hærger stadig på skole: - Borgere skal blive indenfor

Selsmoseskolen i Taastrup har natten til tirsdag været ramt af en større brand, hvor store dele af skolens tag har været et flammehav. Lidt før klokken 14 melder Københavns Vestegns Politi, at det stadig brænder.

Branden og en kraftig røgudvikling gør også, at borgere i området skal blive indenfor. Det fremgår af denne beredskabsmeddelelse.

- Advarslen vedrører borgere og virksomheder indenfor et område afgrænset af Hveen Blvd mod vest, Roskildevej mod nord, Tåstrupgårdsvej mod syd og Selsmosevej mod øst. Området er dermed indskrænket i forhold til tidligere udsendt beredskabsmeddelelse. Roskildevej er farbar i begge retninger.

Is og sne kan være synderen

Branden har forårsaget, at skolen må holde lukket tirsdag. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2.

- Branden er endnu ikke slukket – det skyldes, at man har svært ved at komme ind under den tagkonstruktion. Nu er der kommet kraner ud til stedet, som kan hjælpe med at komme op under taget, så man kan få den slukket, oplyste politiet tirsdag formiddag. Omkring klokken 14 var meldingen den samme.

Hele tagkonstruktionen på skolen er brændt ned, og politiet arbejder ud fra særligt én teori om, hvordan ulykken kunne starte.

Det handler om, at is og sne fra taget er smeltet og har derved fået fat i nogle el-installationer, hvilket har startet branden.

Ifølge politiet tyder intet på, at branden er påsat.

På skolens hjemmeside fremgår det, at der går 231 elever på skolen.

Personale fra Taastrup Kommune har dagen igennem stået klar ved skolen, der ligger på Taastrupgårdsvej, for at sørge for alternative pasningsmuligheder til skolens elever.