Politiet advarer mod asfalt-svindlere

Midt- og Vestjyllands Politi advarer nu borgerne mod tilbud om at få lagt asfalt i indkørslen. Det kan være udenlandske fupfirmaer, der er på spil, mener politiet.

Politiet har på det seneste modtaget flere anmeldelser fra borgere i Thisted, Nykøbing Mors, Bedsted og Skive om, at de er blevet kontaktet af en mand, der vil sælge billigt asfaltarbejde. Manden, der taler engelsk, kører i en hvid varevogn uden firmanavn og med rattet i højre side af køretøjet.

Der har tidligere i Danmark været sager, hvor borgere, der har sagt ja tak til et tilbud om billig eller gratis asfalt, senere er blevet presset til at betale flere penge.

Indtil videre har Midt- og Vestjyllands Politi dog ikke hørt fra borgere, der rent faktisk har købt ydelsen, men for at undgå, at nogen bliver snydt, advarer politiet derfor imod det "gode tilbud" om billig asfalt.

- Det handler om at bruge sin sunde fornuft. Hvis man bliver kontaktet af nogen, der udgiver sig for at komme fra et firma, men som kører i en bil uden firmalogo og heller ikke kan fremvise ID med firmanavn på, så skal man lade være med at købe noget. Borgere må også gerne tippe politiet, hvis de får besøg af mistænkelige sælgere, siger politiinspektør Claus Nørgaard i en pressemeddelelse.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der har oplevet lignende henvendelser om salg af asfaltydelser. Politiet kan kontaktes på 114.