Krimi

Kørte 4000 kilometer for at hente sin trailer - Ingen serber skal grine af mig

Se Station 2 i sin helhed på TV 2 Play her

Kim Rich kørte over 4000 kilometer for at hente sin stjålne trailer og blev skudt efter, da han fandt den igen. Alligevel ville han gøre det igen.

- Hvis jeg ikke havde hentet den selv, havde der siddet en serber og grinet af mig, og det er sgu ikke i orden, siger Kim Rich.

Kim Rich ejer et trailerudlejningsfirma i Valby, og da én af trailerne ikke blev leveret tilbage som aftalt, var han slet ikke i tvivl om, at han skulle have den tilbage.

Også selvom den gps-tracker, som traileren var udstyret med, viste, at den befandt sig i sydserbien.

- Jeg havde lige købt traileren, og den havde kostet mig 40.000 kroner. Den var ikke forsikret, fortæller Kim Rich, der kørte til sydserbien med sin kæreste Mette i november 2014.

Da parret ankom til stedet, fik de sig en grim overraskelse. Traileren stod på en indhegnet plads og var desuden koblet på en anden bil.

Kim Rich rev porten op og begyndte at frakoble traileren. Men så skete der noget uventet:

- Pludselig lyder der et ordentligt brag fra et hus oppe på bakken, og det begynder at strømme ud med serbere. Jeg ser op og ser, der bliver skudt én gang op i luften. Så ser jeg ikke mere, fortæller Kim Rich, der flygtede fra stedet med sin kæreste, traileren og en flok serbere lige i hælene.

Kim Rich anmeldte i første omgang tyveriet til politiet, som dog ikke kunne hjælpe, da traileren ikke var i Danmark.

Se hele historien i Station 2 i aften klokken 20.50 på TV 2. 

Hvad er STATION 2?

Station 2 er hele Danmarks kriminalmagasin, og vores værter er altid klar på at vise den mere lyssky side af det danske samfund. 

Programmet blev sendt for første gang d. 18. september 1993 – med Jes Dorph-Petersen og Niels Brinch som studieværter. Det er nu mere end 800 programmer siden.

Programmet sendes på TV 2 hver torsdag kl. 20:50.

Rikke Hemmingsen er vært i 'Station 2 Efterlyst', som sendes direkte fra brændpunkter i Danmark og omtaler nye og aktuelle kriminalsager, som politiet har brug for hjælp til at opklare. Seerne får også mulighed for at følge opklaringsarbejdet med sager, der tidligere har været omtalt i 'Station 2'.

Station 2 kan ses på TV 2 PLAY.