Krimi

Sigøjner-bossen Levakovic udvist af Danmark

Se 'Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie' på TV 2 PLAY

Den 46-årige Gimi Levakovic er i dag blevet dømt til udvisning af Danmark ved Retten i Næstved. Derudover fik Gimi Levakovic en dom på 1 år og tre måneders fængsel, som han skal afsone før han udvises. Det skriver eb.dk.

Dommerens begrundelse var, at det var bydende nødvendigt, at Gimi Levakovic blev udvist.

- Det mener vi på baggrund af en samlet vurdering, hvor vi blandt andet har taget højde for den tiltaltes tidligere straffe, forklarede dommer Christian Ankerstjerne i følge eb.dk.

- Vi har lagt vægt på, at han har en fortid med flere tilfælde af grov vold, og vi mener på den baggrund, at der er risiko for, at han ellers vil fortsætte i sit kriminelle virke.

Gimi Levakovic' forsvarer Bjørn Elmquist ankede straks dommen.

Dommeren besluttede kort efter dommen, at varetægtsfængslingen opretholdes, mens ankesagen behandles.

Skarpladt pistol og dødstrusler

Sigøjnerbossen, der blandt andet er kendt fra TV 2-dokumentaren ”Sigøjnerbossen og hans berygtede familie”, var tiltalt for at have været i besiddelse af en skarpladt pistol. Derudover var han tiltalt for dødstrusler.

Politiet blev den 1. maj tilkaldt til noget tumult ved en ejendom i Korsør. Her var Gimi Levakovic indblandet i et skænderi, og han havde ifølge politiets tiltale truet to kvinder med, at han ville skyde dem.

I forbindelsen med anholdelsen valgte politiet at ransage et værelse, som Gimi Levakovic ifølge BT havde lejet. Under ransagningen fandt politiet en Walther P38-pistol med to magasiner med hver otte skarpe patroner. Herudover beslaglagde politiet også omkring 22.500 kroner i kontanter.

Gimi Levakovic har siddet varetægtsfængslet siden den 2. maj.

I april blev Gimi Levakovic' to brødre Django og Stefano Levakovic udvist for bestandigt efter at have begået et groft hjemmerøveri mod en 77-årig mand i Kastrup.

Levakovic-familien er i medierne blevet navngivet som ’Danmarks mest kriminelle familie’. Herunder kan du se et udsnit af familiens stamtræ.