Krimi

Fem anholdt efter skud mod bil i København

Københavns Politi afspærrede onsdag aften Tagensvej i begge retninger ved Bispebjerg Station i Københavns nordvestkvarter.

Politiet bekræfter over for TV 2, at der var blevet affyret skud, og at det var derfor, at der er afspærret.

Politiet fik cirka klokken 18.15 en anmeldelse om, at der havde været en biljagt, som var endt ved Bispebjerg Station, hvorefter der var opstået noget tumult.

- Det ene køretøj kører fra stedet, og i forbindelse med det bliver der affyret et skud fra en person i retning mod det flygtende køretøj, fortæller vicepolitiinspektør Rasmus Skovsgaard.

Bilen med ham, der affyrede skuddet, kørte efterfølgende ind i Mjølnerparken, og den flygtende bil fortsatte op ad Tagensvej, hvor den kørte ind over cykelstien og fortovet i høj fart og bragede ind i et pizzeria.

Rasmus Skovsgaard oplyser, at fem personer flygtede fra køretøjet i retning mod Slangerupggade, ligesom flere personer forsvandt fra bilen i Mjølnerparken.

Politiet oplyser kort efter klokken 22, at fem personer er blevet anholdt i forbindelse med episoden, men kan ikke oplyse, hvilken af bilerne, de fem skal have kørt i.

Ingen personer er ramt i forbindelse med skyderiet.

Billeder fra stedet viser den forulykkede, sorte bil, der er kørt frontalt ind i bygningen. I døren ved passagersædet kan man se, at der ligger en økse.

Politiet ved endnu ikke, hvad motivet er bag episoden, men ser umiddelbart ikke nogen forbindelse til tirsdagens knivstikkeri på Nørrebro.