Krimi

Bundet på hænder og fødder og smidt i mergelgrav

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi slår nu drabs-alarm efter det ligger fast, at en yngre mand, der sent tirsdag eftermiddag blev fundet død i vandet i en mergelgrav på en mark ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle, er offer for en forbrydelse.

Den yngre mand var bagbundet, og han var desuden bundet om fødderne. Han har tilsyneladende ligget i vandet i et stykke tid, oplyser Sydsjællands og Lolland Falster Politi.

- Vi har endnu ikke fået resultatet af obduktionen, så vi ved ikke hvordan han er død, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi. Politiet ved altså endnu ikke, om den yngre mand levede endnu, da han blev smidt i mergelgraven, bundet på hænder og fødder - politiet kan endnu ikke oplyse, hvem den yngre mand er.

- Vi har endnu ikke identificeret ham. Jeg vil ikke begynde at få ind i en diskussion om hvorvidt vi har en formodning om, hvem han er, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ifølge både bt.dk og eb.dk blev der i forbindelse med bjærgningen af liget af den yngre mand, også bjærget vægte, som tilsyneladende har været gjort fast til manden.