Krimi

Flugtbilist efterlyses efter alvorlig færdselsulykke: 26-årig indlagt

En 26-årig ung mandlig cyklist blev natten til søndag kørt ned af en personbil på Vestre Stationsvej ud for nummer 15 i Odense.

Bilisten sænkede hastigheden kortvarigt efter ulykken, men speedede herefter op og stak af fra stedet. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 26-årige cyklist blev indbragt til Odense Universitetshospital med svære læsioner i hovedet og var i en periode i livsfare. Han er nu uden for livsfare, oplyser politiet.

I samarbejde med en bilinspektør på ulykkesstedet har politiet konstateret, at den forsvundne bil formentlig har en grønlig lakering. Herudover lå der på ulykkesstedet en tabt nummerplade med registreringsnummeret AT72266. Nummerpladen burde ifølge politiets registre sidde på en Mazda 323 fra 1997, som tilhører en mand fra Odense.

Politiet anholdt søndag formiddag den mand, der er registreret som ejer af bilen. Han er foreløbig sigtet i sagen, men skal afhøres, og politiet ved endnu ikke, om det var ham, der kørte bilen, oplyser vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Fyns Politi efterlyser i forbindelse med ulykken et grønligt køretøj, som muligvis er en Mazda 323 med skader på fronten. Herudover efterlyser politiet eventuelle vidner, der har opholdt sig på Vestre Stationsvej eller Store Glasvej i Odense omkring klokken 04.06 natten til søndag.

Oplysninger gives til Fyns Politi på telefon 114.