Politiet anholder ung mand for medvirken til angrebene i København

Endnu en person er blevet anholdt i forbindelse med angrebene i København i februar. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse:

- I dag, torsdag 19. marts 2015, cirka kl. 10.38 har Københavns Politi anholdt en ung mand, der fremstilles i grundlovsforhør, sigtet for medvirken til gerningsmandens handlinger den 14. og 15. februar, oplyser politiet.

I forbindelse med anholdelsen er politiet i gang med flere ransagninger på fem adresser i København og omegn.

- Dagens anholdelses- og ransagningsaktion sker som følge af den efterforskning, der fortsat pågår, og har ingen sammenhæng med den ransagningsaktion, der blev gennemført i tirsdags. Vi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke fortælle yderligere på nuværende tidspunkt, forklarer ledende politiinspektør Jørgen Skov, Københavns Politi i pressemeddelelsen.

Den anholdte fremstilles fredag den 20. marts i grundlovsforhør, hvor Anklagemyndigheden vil fremsætte begæring om lukkede døre og navneforbud.

Politiet ransagede tirsdag flere adresser i København, og tre personer sidder allerede varetægtsfængslet i sagen; mistænkt for medvirken til angrebene.

To personer blev dræbt under angrebet i København. En ved et debatmøde på Krudttønden på Østerbro og en ved synagogen i Krystalgade.

Tv2.dk har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Københavns Politi.