Krimi

Efterlyser to mænd efter koldblodigt drabsforsøg

De efterlyste brødre Politiet

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at lokalisere to marokkanske brødre, der er mistænkt for lørdag aften at begå drabsforsøg mod fem personer i en bil på Tagensvej ud for nr. 88 på Nørrebro i København.

Brødrene kørte en grå Skoda Superb sedan op på siden af en Mercedes og affyrede mindst otte skud ud af sidevinduet mod bilen og dens fem passagerer.

Brødrene accelererede herefter kraftigt og forsvandt ad Tagensvej i nordlig retning.

To personer blev ramt af skuddene. En to gange i brystet og to gange i benene. En anden af et skud i den ene ankel. Personen, som blev ramt i brystet, havde skudsikker vest på og skuddene blev ikke fatale. 

Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp i eftersøgningen af gerningsmændene.

- De efterlyste er klar over, at Københavns Politi leder efter dem, men de skjuler sig stadig. Drabsforsøget var koldblodigt, og det er klart, at vi hurtigst muligt skal have fjernet personer, der finder det i orden at skyde med skarpt i København, fra byens gader. Derfor hører vi meget gerne fra alle der har oplysninger om gerningsmændene eller deres bil, siger han. 

Signalement af gerningsmændene:

Amin Toutouh, marokkaner af afstamning, 22 år, kort sort hår, lysebrun i huden, 177 cm, spinkel af bygning, brune øjne.

Amin Touteh

Ousama Toutouh, marokkaner af afstamning, 28 år, kort sort hår, lysebrun i huden, 185 cm, almindelig af bygning, brune øjne.

Ousama Toutoh

Gerningsbil:

Grå Skoda Superb, årgang 2008, registreringsnummer AR57505, platingrey metallak.

Den efterlyste bil er samme model som denne bil