Gimi Levakovic' søster: Jeg har slået p-vagter og folk fra kommunen

Se ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’ på TV 2 PLAY Gimi Levakovic er ikke den eneste i den berygtede Levakovic-familie fra København, som

Se ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’ på TV 2 PLAY

Gimi Levakovic er ikke den eneste i den berygtede Levakovic-familie fra København, som har været ubehagelig over for kommunalt ansatte.

Hans søster Diana, der har taget efternavnet Petrovic for at ære sin afdøde far, indrømmer i et interview med TV 2, at hun endda har været voldelig over for personer, der er ansat ved kommunen.

- Fordi jeg var meget syg dengang. Jeg blev skilt, og det var dengang, hvor jeg var på bistand. Jeg krævede penge. Jeg har tre børn. Jeg slog folk fra kommunen. Jeg var uvenner med kommunen og lægerne, siger hun i indslaget øverst i artiklen, der også indeholder ekstramateriale, som ikke er med i dokumentaren 'Sigøjnerbosssen - og hans berygtede familie'.

Diana Petrovic fortæller videre, at hun gennem tiden har slået ”mange” - heriblandt også parkeringsvagter.

- Det har jeg gjort mange gange. Så fik jeg 30 dage. Så spytter jeg på dem, siger hun.

Er det okay at gøre sådan?
- Nej, men sygdommen…

Så det er på grund af en sygdom, du har gjort det?
- Ja.

Diana Petrovic har slået folk fra kommunen og slået og spyttet på p-vagter, fortæller hun
Diana Petrovic har slået folk fra kommunen og slået og spyttet på p-vagter, fortæller hun Foto: TV 2

Diana Petrovic er i medierne blevet døbt ’tricktyvenes dronning’.

Men selvom hun har en række domme bag sig - en del af dem for netop tricktyverier - benægter hun, at hun nogensinde har begået tricktyveri. ”Jeg er dømt uskyldigt alle gangene”, som hun siger.

Den 55-årige førtidspensionist erkender dog, at hun har stjålet. Hun mener samtidig, at der er en bagatelgrænse for, hvornår noget kan betragtes som tyveri.

- Det er ikke at stjæle, hvis man tager en lille pose med måske 10 tomater, grøntsager og persille. Det er en helt anden ting, siger hun.

Så det er ikke kriminelt?
- Nej, det synes jeg ikke.

Men det er jo ulovligt at stjæle fra en butik?
- Det gør mange. Ikke kun mig.

Det gør det vel ikke mindre kriminelt, fordi det ikke kun er dig?
- Jeg har hørt om mange kriminelle. Jeg tænker ikke over det.

Diana Petrovic har - ligesom stort set alle i Levakovic-familien, der er over den kriminelle lavalder - siddet i fængsel flere gange.

Det familiemedlem, der er dømt for flest kriminelle forhold, er Gimi Levakovic’ nevø, Jura Levakovic, der skal udvises til Kroatien, når han har afsonet en dom på fem år for bank- og hjemmerøveri.

Fik du ikke set TV 2-dokumentaren ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’ om Levakovic-familien kan du se begge afsnit på TV 2 PLAY her.

Sådan blev programmerne til

  • TV 2 har gennem halvandet år haft kontakt til familien Levakovic fra København, der for første gang har sagt ja til at lade sig følge af et tv-hold
  • Familiemedlemmerne har ønsket at svare på TV 2s spørgsmål, fordi de synes, det billede, der er tegnet af dem i medierne, er for unuanceret
  • Optagelserne til programmerne begyndte i december 2013
  • Familien Levakovic er blevet behandlet på samme måde som andre medvirkende i TV 2s programmer og har ikke bestemt noget i forhold til indhold, ligesom familien heller ikke har haft indflydelse på, hvordan programmerne er blevet redigeret
  • 'Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie' bliver sendt henholdsvis torsdag 8. og torsdag 15. januar på TV 2 og TV 2 PLAY