Krimi

Overfaldet juleaften: Nanna Skovmand og kæresten blev tævet med kæder

Hvad der skulle være en af årets hyggeligste aftener, endte for kæresteparret Nanna Skovmand og Mads Schøllhammer som en af de værste oplevelser nogensinde.

Parret var ved midnatstid på vej hjem fra juleaften, da de pludselig blev overfaldet af en gruppe unge mænd. Overfaldet var så groft, at parret måtte på Rigshospitalets traumecenter, hvor de tilbragte 10 timer. 

Overfaldet skete foran parrets bolig på Vesterbro i København. En ung mand, som ifølge Nanna Skovmand er omkring 16 år, cyklede hen til parret og begyndte at provokere dem.

- Vi kender ham ikke. Har ikke set ham før, og pludselig begynder han bare at råbe af os, forklarer Nanna Skovmand til TV 2.

Greb ind og fik selv tæsk

Da Mads Schøllhammer svarede igen, slog den unge mand ham i hovedet med en flaske. Mads Schøllhammer forsvarede sig, men det resulterede i, at situationen forværredes. Flere unge mænd kom til og deltog i overfaldet.

- To eller tre mænd sprang frem fra en cykelkælder med jernkæder fra knallerter. De stod rundt om Mads og sparkede og tævede ham, fortæller Nanna Skovmand til TV 2.

I frygt for kærestens liv greb Nanna Skovmand ind, men det fik mændene til også at angribe hende.

- Den ene vender sig mod mig, smider mig i jorden og tæver mig med en kæde, forklarer Nanna Skovmand til TV 2.

Den forslåede kvinde måtte syes med 16 sting, limes i nakken og fik flere af sine tænder slået løs. Mads Schøllhammer slap fra overfaldet med færre knubs.

Gerningsmændene stak efterfølgende af, mens naboerne fik tilkaldt hjælp.

Nanna Skovmand har på sin private facebook-side delt billeder af sig selv umiddelbart efter overfaldet samt efter behandlingen på hospitalet. Hendes opslag er på nuværende tidspunkt delt af mere end 16.000 brugere på facebook.

Politiet har udsendt signalementer af gerningsmænd

Hos Københavns Politi bekræfter efterforskningslederen, at man har modtaget en anmeldelse om kvalificeret vold på Vesterbro.

Politiet er ikke nærmere en opklaring af sagen, men har udsendt signalementer på to af overfaldsmændene:

- Mand, mulig somalisk baggrund, 16-17 år, iført lyseblå hættetrøje, ellers mørkt tøj og hvide sneaks-sko.

- Mand, mulig somalisk baggrund, 16-17 år, skaldet, iført sort dynjakke og hvid hættetrøje under, lyse jeans og mørke sko.