Krimi

Mand anholdt: Delte hashkager ud til fodboldstævne

Fem personer er sendt på hospitalet efter at have deltaget i fodboldturneringen Bambi Cup i Nørager. Det oplyser Nordjyllands politi.

De syv mænd i alderen 25-35 år havde - angiveligt uden at kende indholdet - indtaget hashkager, som en 29-årig mand havde medbragt til familie-fodboldstævnet.

De fem blev efterfølgende syge, og behandles lørdag aften på skadestuen på Aalborg Universitetshospital.

Den 29-årige kage-bager er anholdt, og ved en ransagning på hans bopæl fandt politiet 300 gram tørret pot. Han sigtes for at have overtrådt straffeloven ved at "have hensat andre personer i en hjælpeløs tilstand," oplyser Nordjyllands politi.

Klokken 22.49 oplyste Nordjyllands politi, at seks af de forgiftede var udskrevet fra hospitalet, mens en enkelt stadig var indlagt.

Turneringen, som handler om at samle penge ind til lokale ungdomshold, fortsatte efter en kort pause, da de syge blev hentet af ambulancerne.

- Vi tager stor afstand fra alt, der har med narkotika og det her at gøre. Det er et familiestævne, og vi ønsker ikke negativ omtale. Derfor fortsætter stævnet, siger formanden i Bambi-Cup-udvalget, Flemming Andersen til Ekstra Bladet.