Krimi

Skud affyret under vild bande-biljagt på Amager

Københavns Politi efterlyser vidner til vild biljagt på Amager, hvor flere skud blev affyret fra begge biler.

To biler jagtede hinanden vildt på Amager onsdag aften, mens passagererne skød efter hinanden i farten.

Der ligger formentlig interne bandestridigheder bag, oplyser Københavns Politi, som efterlyser vidner i sagen, hvor ingen kom noget til.

- To køretøjer har jagtet hinanden på Amager, og vi har fundet adskillige patronhylstre i området ved Greisvej, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen til Ritzau.

Selve jagten er formentlig sket på Amagerbrogade ved krydset ved Oxford Allé og via villaveje frem til skyderiet på Greisvej nær Kastrupvej.

- Vidner fortæller, at personer i begge biler har skudt på hinanden, og det er fuldstændig uacceptabelt, at de ligger og skyder efter hinanden på åben gade, hvor det kan gå ud hvem som helst, siger politikommissæren.

Føreren af den ene bil var en 23-årig mand. Han er i forvejen kendt af politiet og bliver beskrevet som tidligere bandemedlem.

Det er angiveligt et internt bandeopgør, som ligger bag den vilde jagt. Politiet er dog usikker på den konkrete tvist mellem personerne i de to biler.

- Det er formentlig nogle fraktioner i Brothas, som er blevet uvenner, siger Steffen Thaaning Steffen sen.

Umiddelbart efter episoden blev syv personer anholdt. De blev dog alle løsladt igen, da politiet hverken kunne bevise, at de var til stede i bilen eller skød mod den anden bil.

Den ene bil er en mørkerød Hyundai, som politiet nu undersøger nærmere. Den anden var en sølvfarvet Audi.