Krimi

Kvinde overfaldt bilist med peberspray efter trafikskænderi

 TV 2

En skænderi mellem to bilister i Odense endte fredag aften med, at den kvindelige bilist overfaldt en 47-årig mand med peberspray. Det oplyser Fyns Politi til tv2.dk.

De to biler kom kørende ad Sønder Boulevard i Odense, da manden observerer, at der kører en bil meget tæt bag ham, hvilket han føler sig generet af.

Kort efter ankommer bilerne til et lyskryds, hvor bilerne holder for rødt i hver sin vognbane.

- Her opstår der et skænderi mellem de to parter. Det resulterer i, at kvinden stiger ud af bilen og går over og sprøjter ham i ansigtet med, hvad der både lugter og ser ud som en peberspray, så han bliver blændet, fortæller Jack Liedecke, politikommissær ved Fyns Politi.

Kvinden kører derefter fra stedet, mens det lykkes trods kraftig svien og ømhed for manden at få tilkaldt politiet. De yder ham behandling, da de når frem, hvorefter han bliver sendt på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Manden har opgivet registreringsnummeret på kvindens bil, der er indregistreret i Nordjylland, og hun kan nu se frem til et besøg fra politiet.

- Hvis vi finder frem til hende og får hende identificeret, så vil hun blive sigtet for vold og for overtrædelse af våbenloven, for i Danmark må du ikke være i besiddelse af en peberspray, siger Jack Liedecke.

Hvis kvinden dømmes i sagen, kan hun straffen gå fra en bøde til en betinget dom.