Flere ofre for pigebande står frem: De hev håret af mig

Som TV 2 de seneste dage har kunnet fortælle, har en 15-årig pige, der er anbragt på en åben institution MultifunC på Amager, slået og sparket en 14-årig pige og efterfølgende kommet med dødstrusler mod pigen og hendes mor.

I aften står endnu to piger frem og fortæller, hvordan også de er blevet slået, sparket og spyttet på af pigen og hendes voldelige bande.

- Den ene pige siger til mig: Hvis du kysser min sko, så er alt ok igen. Og jeg står omringet af piger som måske ikke er sådan… supersøde… så jeg bukker mig ned for at kysse hendes sko. Og i det jeg er på vej op, tager den første pige fat i mit hår, mens den anden pige sparker mig i ryggen, fortæller den ene af pigerne.

Hun vil af frygt for konsekvenserne ikke stå frem med sit navn eller have sit ansigt vist, men TV 2 kender hendes identitet.

Overfaldet skete d. 15. juni i år under en fest på Amager Strand. Og samme aften fik en anden pige en lignende behandling af pigebanden:

- Så slog hun mig i hovedet, så tog hun mig i håret og hev mig ned på græsset og sparket til mig, fortæller pigen, der heller ikke vil have sin identitet frem.

Pigen, der også er 14 år, fik under overfaldet revet en stor tot hår ud af hovedet.

Dagen efter sendte pigen, der stod bag overfaldet, et billede af hårtotten rundt til en række venner - deriblandt hendes eget offer.

Pigen selv har ikke nogen forklaring på, hvorfor netop hun skulle sparkes og hives i håret:

- Jeg ved det ikke. Hvis man har generet hende en lille smule, selvom hun ikke ved, om det passer. Så gør hun det bare, forklarer hun.

Søndag stod Michelle Klindt frem og fortalte, hvordan den 15-årige pige pgså havde overfaldet hendes datter.

Ifølge Michelle Klindt blev hendes datter overfaldet af den samme teenagepige, der 24. juli var med til at overfalde Naser Khaders datter - en pige, der trods flere voldsepisoder først for nylig er flyttet fra den åbne institution MulitifunC - et døgntilbud for udsatte og kriminalitetstruede 14-18-årige i Københavns Kommune - til en lukket institution.

Umiddelbart efter tv-indslaget fik både Michelle Klindt og datteres og datteren telefonopkald, hvor de begge blev truet på livet.

Den 15-årige pige blev natten til mandag anholdt og sigtet for trusler. Hun har under et grundlovsforhør erkendt, at det var hende, der kom med truslerne.