Krimi

Politiet beklager i sag om Khaders datter

Den tidligere Konservative politiker, Naser Khader, er en glad mand i dag. For via hans Facebook-profil fortæller han, at han i dag har fået en beklagelse fra Københavns politidirektør. Det handler om sagen i sidste måned, hvor Naser Khaders datter, Sofia, blev overfaldet af to piger, der var stukket af fra ungdomsinstitutionen MultifunC. 

Nu indrømmer politidirektøren, at den ansvarlige politileder dengang "bagatelliserede sagen" i pressen. 

- På baggrund af de oplysninger, som efterforskningen har tilvejebragt, er det Københavns Politis opfattelse, at det kan lægges til grund, at din datter den pågældende aften var udsat for VOLD, RØVERI og VIDNETRUSLER begået af de to mistænkte. Da begge de mistænkte på gerningstidspunktet var under den kriminelle lavalder, kan der imidlertid ikke rejses tiltale i sagen, som derfor nu er sluttet hos politiet og overgivet til de sociale myndigheder, skriver Naser Khader på sin Facebook-profil og citerer brevet fra politiet.

Det var vicepolitidirektør Ove Larsen, der behandlede sagen i medierne i slutningen af juli. Sagen, hvor Naser Khaders datter ifølge ham selv blev overfaldet af de to piger og slået og sparket.

- Jeg skal ikke negligere, at det har været ubehageligt og smertefuldt, men jeg kan slet ikke genkende Khaders udlægning af, hvad der er sket. Den eneste grund til, at denne sag bliver blæst så stort op, er fordi, hun er datter af Naser Khader, sagde Ove Larsen om sagen i slutningen af juli.

Og det er altså ifølge Naser Khaders Facebook bland andet dét, som politiet nu beklager:

- Der er således ikke belæg for at bagatellisere episoden, og hvis de udtalelser om det konkrete hændelsesforløb og optakten hertil, som vicepolitiinspektør Ove B Larsen blev citeret for i pressen umiddelbart efter episoden, er blevet opfattet på den måde, SKAL DET BEKLAGES, skriver Naser Khader.

Han uddyber på sin facebook-side, at han er glad for, at den del af sagen er overstået.