Krimi

Sexshop: Dræbt kvindes kreditkort brugt hos os

Få timer inden en hjemmehjælper lørdag fandt 77-årige Else Johannesen kvalt og dræbt i hendes lejlighed i Lemvig og slog alarm til Midt- og Vestjyllands Politi, blev den 77-åriges kreditkort forsøgt brugt i en sexshop på nettet.

Det fortæller Michael Peter Hansen, indehaver af sexshop.dk, til tv2.dk.

- Vi blev ringet op af politiet i dag ved 11 tiden. De sagde, at de kunne spore, at nogen havde forsøgt at bruge den 77-åriges kreditkort i vores webshop. Vi har nu givet dem ip-adressen og de andre oplysninger, som vi registrerede om ham, der forsøgte at handle hos os. Det gælder både navn og adresse, siger Michael Peter Hansen.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi, der i dag har anholdt en 15-årig dreng i sagen, ønsker man ikke at bekræfte historien.

Politiet har dog tidligere efterlyst den dræbtes læderpung, som manglede fra lejligheden, ligesom et stort antal skraldespande nær gerningsstedet er gennemgået.

Ifølge Michael Peter Hansen blev kreditkortet brugt til at forsøge at købe et stykke sex-legetøj til 1.839 kr.

- Det var en neger-torso, som hedder 'Fuck Me Silly', siger Michael Peter Hansen.

Købet på hjemmesiden blev ifølge indehaveren forsøgt gjort kl. 04.50 - hvilket er omtrent fem timer inden, at hjemmehjælpen fandt den dræbte Else Johannesen.

- Det er meget underligt, hvis man lige har slået nogen ihjel, og man så er derinde at købe sexlegetøj. Vi har været udsat for meget, men det her.... siger Michael Peter Hansen.

Midt- og Vestjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 15-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen.