Krimi

Traktor-ulykke under optagelse til Lille Per-film: Kendt skuespiller kvæstet

Skuespilleren Bodil Jørgensen er onsdag kørt på hospitalet efter en ulykke ved Vester Vedsted nær Mandø ved Vadehavet.

I forbindelse med optagelserne til en ny Far til fire-film ville Bodil Jørgensen sammen med en anden skuespiller køre en traktor op på et dige ved Mandø Ebbevej. Da traktoren var ved at nå toppen, begyndte den at glide, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge direktør Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film er der ikke tale om livsfarlige kvæstelser, men ulykken var så dramatisk, at man fra produktionsselskabet har valgt at indstille optagelserne til filmen.

- Efter hvad jeg har hørt, så det meget dramatisk ud, og vi har valgt at indstille optagelserne, og der vil blive tilbudt krisehjælp til de øvrige tilstedeværende, siger Henrik Møller-Sørensen til Ritzau.

Filmdirektøren har onsdag formiddag sat kursen mod Vadehavet for at få nærmere overblik over situationen.

- Som jeg har fået det oplyst, så har Bodil formentlig fået trykket nogle ribben, og hun har det skidt, siger Henrik Møller-Sørensen.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser dog, at hun er indlagt med alvorlige kvæstelser på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Den 53-årige skuespiller, der for øjeblikket medvirker i Tivolis anmelderroste sommerrevy "Tam Tam i Glassalen", spiller fru Sejersen i filmen, mens Kurt Ravn er onkel Anders.

Syd og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om ulykken klokken 06.40 onsdag.

Filmen skal hedde "Far til fires vilde ferie". Sigurd Philip Dalgas skal igen spille Lille Per, mens Jesper Asholt spiller faren. Også Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck og Emilie Werner Semmeltoft spiller med i filmen, der ventes at få premiere i efteråret 2015.

Du kan se et billede af traktoren ved at bruge pilene på siden af billedet.