Her er bagmands svar om hemmeligt hundenetværk

Et hemmeligt netværk i Danmark har begået en lang række indbrud på hundepensioner landet over.

Et hemmeligt netværk i Danmark har begået en lang række indbrud på hundepensioner landet over. Målet er at slippe af sted med hunde, der ellers skal aflives - hunde, der enten tilhører de 13 forbudte racer - eller hunde, der har skambidt et dyr eller menneske.

Se historien om netværket i Station 2 torsdag aften - og læs her, hvilke overvejelser, Station 2 har i forhold til at bringe indslaget.

Bagmanden i netværket, som kalder sig Arne, er torsdag aften gået i dialog med læserne. Arne indrømmer, at han både har begået indbrud og dokumentfalsk for at få hunde ud af Danmark.

Du kan se hele programmet på TV 2 Play ved at klikke her. Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Marketplace (Windows Phone/Windows 8).