Krimi

Voldsomt slagsmål endte i knivstik

Et voldsomt slagsmål mellem to mænd i Gilleleje endte torsdag aften i et knivstik mellem de to. Det oplyser vagthavende hos Nordsjællands Politi, Palle Jørgensen.

- Knivstikkeriet er ikke så alvorligt, som det lyder. Der er bare nogle hudafskrabninger og ikke større skader. Det var et slagsmål, der udviklede sig, og en af dem stod med en kniv og slog ud efter den anden uden at ramme, siger Palle Jørgensen til tv2.dk.

Begge er nu blevet anholdt efter slagsmålet, og ifølge local eyes skete det rækkehusbebyggelsen Hestehaven. Der skulle være tale om et familiedrama, hvor en mand har opsøgt sin ekskæreste og dennes nye kæreste, men politiet vil ikke bekræfte noget.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Palle Jørgensen.

De to anholdte skal nu afhøres af politiet, og så vil den juridiske afdeling tage stilling til, hvad der skal ske.