Krimi

Rockere bortvist fra hospital efter masseslagsmål

Se flere billeder og video på Local Eyes

Københavns Politi har mandag været massivt tilstede ved Rigshospitalet, hvor ofrene for et rockerrelateret masseslagsmål foran Parken natten til søndag har været indlagt.

Ifølge tv2.dk's oplysninger blev to medlemmer af Hells Angels stukket i ryggen, mens et medlem af den rivaliserende rockergruppe Satudarah MC havde snitsår i hånden.

28 personer blev anholdt efter masseslagsmålet - der fandt sted omkring klokken 02.30 foran udestedet 'Lions and Barrels' - men alle er løsladt igen.

- Vi har afvist en gruppe, der kom til Rigshospitalet. De ville besøge en person, som var stukket med en kniv i ryggen, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, til tv2.dk.

Politiet understreger, at der var tale om et 'venligtsindet' besøg - men at gæsterne ikke fik lov til at komme ind til deres sårede kammerat.

- Alle ofre for slagsmålet ved Parken skulle også være udskrevet nu, siger Kristian Aaskov.

Politikommissær Steffen Th. Steffensen fra afdelingen for organiseret kriminalitet hos Københavns Politi fortæller til tv2.dk, at politiet efterlyser en 19-årig Satudarah-relateret, som nægtede at komme hjem, da politiet søndag ransagede hans lejlighed.

Ifølge politiet er der optaget overvågningsbilleder i forbindelse med slagsmålet, som viser, at den 19-årige skød flere gange op i luften.

Efter opgøret fandt og konfiskerede politiet fire-fem knive, flere slagvåben samt en skarpladt pistol.