Krimi

Knivstik foran Parken var rockeropgør

Det var banderelateret, da et masseslagsmål i nat udviklede sig med skyderi og knivstik foran Parken i København, hvor tre personer blev indlagt efter at være blevet knivstukket, det bekræfter Steffen Th. Steffensen fra afdelingen for Organiseret Kriminalitet til tv2.dk.

- De tre personer har tilknytning til Satudarah og Hells Angels, siger han, men vil ikke komme ind på, om der er tale om fuldgyldige medlemmer.

Steffen Th. Steffensen forklarer, at der har været relativt stille mellem de to grupper.

- Jeg håber, at det er en isoleret hændelse, for der har jo ikke været sammenstød mellem grupperne før.

De to personer fra Hells Angels er født i henholdsvis 1982 og 1984, mens personen fra Satudarah er 20 år gammel.

Episoden skete efter en fest på Parkens sportsbar, Lions and Barrels, med flere hundrede mennesker,

Anmeldelsen kom klokken 02.30, hvor der blev meldt om flere knuste ruder, mens øjenvidner havde set knive og totenschlägere blive brugt. Da politiets patruljer nåede frem, blev der affyret varslingsskud og skud mod en bil, der var tæt på at køre flere betjente og en cyklist ned. De to personer, der kørte bilen, forsøgte at stikke af, men de blev begge anholdt. I alt blev 28 personer anholdt.

Steffen Th. Steffensen kan endnu ikke komme ind på, hvad der udløste episoden på sportsbaren.

Den hollandske rockerklub kom til Danmark i november sidste år, hvor man åbnede et nyt klubhus i Bagsværd. Klubhuset tilhørte tidligere Værebros Hårde Kerne, der nu udgør en del af rockerklubben.