Bil væltede: Kvinde har mistet livet under stormen

16x9
En kvinde er død efter trafikulykke ved Holstebro Foto: tv2.dk

En kvinde har torsdag aften mistet livet som følge af en trafikulykke under den kraftige storm.

En kvinde har torsdag aften mistet livet som følge af en trafikulykke under den kraftige storm. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til tv2.dk.

- Hun er kommet kørende som passager i en varevogn, da blæsten tager fat i bilen og vælter den på Vilhelmsborgvej mellem Holstebro og Krunderup. Varevognen lander i rabatten, og her bliver den opdaget af en patrulje, der tilfældigt kommer kørende forbi, siger politiets vagtchef.

Ifølge betjentene var sønnen, der førte bilen, ude af varevognen og i god behold - mens kvinden på grund af sin høje alder ikke kunne kravle op af den væltede bil fra passagersiden.

- Hun har det virker umiddelbart uskadt, men kan ikke kravle op til døren. Patruljen hjælper med at pille forruden af, og hun kommer ud af bilen. Hun virker umiddelbart frisk, men får det så dårligt, måske på grund ah chok. Derfor bliver det tilkaldt en ambulance, siger politiets vagtchef.

Og det var i ambulancen, kvinden pludselig mistede bevidstheden. Da klokken var 18.00, måtte ambulancepersonalet erklære hende død.

Ifølge politiet er der tale om en 72-årig kvinde fra Lemvig. De pårørende er underrettet.

Dødsårsagen er uvis, men vil blive fastlagt under en senere obduktion.