Krimi

17-årig seksuelt krænket i S-tog

En 17-årig pige var på vej hjem fra en bytur, da hun steg på S-toget fra Nørreport Station. Beruset faldt hun i søvn med sin taske ved siden af sig. En mand satte sig på sædet bag hende og begyndte at pille ved pigens taske - det tog ham cirka syv minutter at stjæle hendes computer. Pigen opdagede intet.

Please sex

Cirka fem minutter efter kom en anden mand af udenlandsk udseende hen og satte sig på sædet ved siden af pigen. Gerningsmanden befølte hende mellem benene og stak sin hånd ned i hendes bluse. Han begyndte lidt efter at onanere samtidig og forsøgte at kysse hende. Pigen kom efterhånden til bevidsthed og skubbede manden væk flere gange. Han gav dog ikke så let op, og ifølge pigen tiggede han hende med ordene: - Please sex, please sex.

Pigen fik til sidst nok og sparkede manden væk. Hun steg af toget, og det lykkes hende at komme sikkert til Solrød.

Politiet tom for ord-

Forbrydelserne er meget grove. At udnytte en 17-årig piges tilstand på den her måde, godt nok har hun fået noget at drikke og er træt, men det er simpelthen... Ja, jeg kan næsten ikke finde ord for det, siger Michael Kjærsgaard, der er efterforsker på sagen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har nu brugt mere end en måned på at finde og identificere gerningsmændene. Og de har en teori om, at de to gerningsmænd begår forbrydelserne sammen.

Har man oplysninger i sagen, sidder Midt- og Vestsjællands Politi klar ved telefonerne lige nu på nr. 46 35 14 48.