Krimi

Sigtet for drab på konen: Nu er han død

Den 84-årige mand fra Ferritslev på Fyn, som siden lørdag har siddet fængslet for drabet på sin kone, er død. Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til tv2.dk.

- Han er død efter indtag af en form for medicin i forbindelse med episoden lørdag, hvor konen blev fundet død. Det kunne gå begge veje, men gik altså den forkerte, siger Henrik Justesen.

Politiet betegner sagen som en familietragedie, altså en sag, hvor manden først har dræbt sin hustru for derefter at tage sit eget liv.

Sønner bekræfter tragedie

Ifølge politiet virkede manden omtumlet, da politiet lørdag ankom til huset i Ferritslev, hvor han boede sammen med sin hustru.

Den 84-årige blev søndag fremstillet i grundlovsforhør in absentia, hvor han blev siget for drabet på sin 80-årige kone.

Det ældre ægtepar har to sønner, som over for politiet har bekræftet, at den ældre mand tidligere har talt om, at de to ville gå i døden sammen.

- Vi efterforsker sagen som drab og selvmord, men der vil nok ikke ske så meget mere i sagen. Med de oplysninger vi har fået, tyder alt på, at de var blevet enige om at ende deres dage sammen på denne måde, siger Henrik Justesen til tv2.dk.