Krimi

Mor til nyfødt hittebaby er sporløst forsvundet

Torsdag formiddag klokken 10.31 ringede en mand til Nordsjællands Politi og fortalte, at han havde fundet en baby i Farum.

Sent torsdag aften har politiet stadig ingen spor efter barnets mor - ligesom det er uvist, hvilken herkomst barnet har.

Den nyfødte pige var svøbt i et lille lyseblåt håndklæde og lagt i en hvid og orange Sportigan plastikpose. Ud over denne pose var der i modsat retning trukket en hvid og rød Faktapose, som derfor var den mest synlige.

Babyen lå i den vestlige ende af Dybedalsvej i Farum, hvor der er en vendeplads og et grønt område med et stisystem.

- Vi har forhørt os i området og også fået enkelte henvendelser fra borgere, men ikke noget, der kunne pege på en bestemt person som moren, siger vagtchefen fra Nordsjællands Politi til tv2.dk.

Det lille barn er bragt til Rigshospitalet, hvor lægerne vurderer, at det er født formentlig er født mellem klokken 04 og 08 torsdag morgen.

- Vi hart angiveligt en mor, der har brug for noget lægehjælp. Det vigtigste lige nu er, at hun for hendes eget ve og vel kommer forbi en læge. Hvis hun har født selv og måske i det fri, så kan der støde komplikationer til, siger politiets vagtchef.