Krimi

Havde døde hunde i kummefryser - optrådte i Station 2

Der ventede politiet en grim overraskelse, da de var på besøg hos en mand i Hjørring. I en kummefryser i mandens hjem fandt politiet 30 hundelig.

- Vi var egentlig mødt op hos manden, fordi han havde overtrådt hundeloven. Ifølge naboerne havde han stadig hunde, selv om han har et forbud mod at holde hunde, siger Søren Bach fra Nordjyllands Politi til tv2.dk.

- Da vi kom til huset undrede det os, at han kun havde fire hunde. I marts, da vi besøgte ham sidst, havde han nemlig flere hunde. Men da vi kiggede grundigt efter, så fandt vi jo ud af, hvor de andre hunde var, siger Søren Bach.

TV 2 har været på besøg

TV 2s kriminalmagasin Station 2 besøgte den 66-årige mand i Hjørring i forbindelse med et indslag om ulovligt hundeopdræt i starten af april.

På det tidspunkt havde manden 12 hunde, hvor af to var drægtige. Det er muligvis nogle af disse hunde, politiet nu har fundet i kummefryseren.

Manden afviste over for Station 2, at han opdrættede hunde for pengenes skyld.

- Tjener penge? Det kan jeg godt sige dig - det kan man ikke tjene penge på, sagde han dengang.

Efter indslaget var blevet optaget fik manden et påbud om, at han ifølge hundeloven ikke længere måtte holde hunde. Men det forbud har manden altså overtrådt.

Politiet skal nu afhøre den 66-årige mand og undersøge, hvordan de mange døde hunde er kommet af dage.