Krimi

Aktionsstyrke forhandler med gidseltager på Politigården

Politiets aktionsstyrke tilkaldt til Københavns Politi's hovedkvarter ved politigården, hvor der mandag eftermiddag udspiller sig et gidseldrama på taget af bygningen.

Ifølge Københavns Politi er der tale om en mandlig fange i 30'erne, der har taget en mandlig medfange i 20'erne som gidsel.

- Vi har ingen anelser om, hvad motivet kan være. Men vores folk forsøger at komme i dialog med gidseltageren for at finde ud af, hvad det hele handler om, siger politiets talsmand James Kiewe til tv2.dk.

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke gætte på, om medfangen er kidnappet tilfældigt - eller om de to personer har en kontrovers.

- Jeg kan ikke sige, om det her er en del af bandekonflikten, siger James Kiewe.

Opgøret mellem de to fanger skal have fundet sted under en gårdtur - der finder sted i indhegnede arealer på Politigårdens tag.

tv2.dk's journalist på stedet fortæller, at indgangen til Politigården lige nu er spærret af, og at der er en del politi på stedet.

Politigårdens Fængsel

Politigårdens Fængsel ligger på Københavns Politigård og blev taget i brug første gang i 1924.

Siden 2004 har fængslet været indrettet som en særlig arrestafdeling for blandt andet negativt stærke indsatte, der er voldelige eller truende over for andre.

Fængslet har 25 pladser.

Fra TV2's helikopter kan det ses, at en mængde mørkklædte personer er til stede på politigårdens tag.

Politiet har ikke yderligere kommentarer.

Ved du noget? Skriv til 1234@tv2.dk

Artiklen opdateres.