Krimi

To dræbt i flystyrt i Roskilde

To mænd er omkommet ved et flystyrt i lufthavnen i Roskilde. Det bekræfter politiet over for tv2.dk.

- Kort efter kl. 17.30 får vi en melding om, at et lille privatejet fly har problemer. Vi sender en patrulje derud og på vejen får vi besked om, at flyet er styrtet ned på lufthavnens område, siger kommunikations-medarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til tv2.dk.

Der er tale om et dansk-registreret Cessna-fly, der angiveligt skulle være knækket midt over ved nødlandingen.

- Politi og redningsmandskab er lige nu i gang på ulykkesstedet. Havarikommissionen skal nu undersøge, hvad der er gået galt. Vi har især fokus på korrespondancen mellem flyet og kontroltårnet kort før styrtet, siger Martin Bjerregaard.

Et øjenvidne siger til TV 2, at flyet tog et skarpt drej, inden det styrtede ned, knækkede midt over og brød i brand.

Videoen ovenfor er taget af LocalEyes. Se mere video på LocalEyes.dk.