Krimi

Tiltalt: Derfor myrdede jeg Judy

Foran knuste og hulkende pårørende fortalte 40-årige Kristian Heilmann i dag sin version af, hvad der skete 7. februar 2012, da socialpædagogen Judy Meiniche Simonsen ifølge tiltalen blev dolket 38 gange, kvalt og udsat for sex-overgreb.

Mordet skete ifølge Heilmann, efter at hun havde afvist hans kys, men alligevel givet den knivbevæbnede mand oral-sex. Derpå truede hun med at melde ham, bedyrede han.

- Og så slår det klik, sagde han.

Psykisk dårlig op til drabet

Den 40-årige Kristian Heilmann er tidligere diagnosticeret sindssyg og var idømt en behandlingsdom for flere ekstremt grove voldsepisoder.

Han forklarede ved Retten i Viborg, at han op til køreturen med Judy Meiniche Simonsen, der endte med at koste hende livet, havde fået det stadigt dårligere psykisk. Han følte sig skizofren og paranoid, forklarede han.

Ifølge den retsmedicinske undersøgelse blev Judy Meiniche Simonsen dræbt af 38 knivstik - herunder 25 i brystet, hvor Kristian Heilmanns multitool-kniv stadig sad, da politiet fandt den 46-årige socialpædagog dagen efter.

Tiltalts dna overalt på offer

Både i hendes mund, mellem hendes bryster og adskillige andre steder på hendes krop fandt retsmedicinerne dna fra 40-årige Kristian Heilmann.

Han ønskede ikke i detaljer at fortælle om drabet - herunder hvordan han enten rev eller skar tøjet af sit offer, som han siden dækkede til med sin striktrøje, inden han røvede liget, flygtede fra gerningsstedet og forsøgte at få en bekendt i Aarhus til at hjælpe sig med at skjule sporene.

Den bekendte gik dog siden til Ekstra Bladet, som overdrog Kristian Heilmanns blodige tøj til politiet.