Krimi

Knivoffer i Prag udskrives senere i dag

Den unge danske mand, der natten til onsdag blev ramt af flere knivstik under et formodet opgør med en anden dansker på Hotel Panorama i Prag, bliver formentlig udskrevet allerede senere i dag.

Det fortæller Udenrigsministeriets Borgerservice til tv2.dk.

- Jeg kan fortælle dig, at ambassaden under et besøg på hospitalet i dag fik oplyst, at personens tilstand er stabil og uden for livsfare. Personen vil blive udskrevet indenfor et kort tidsrum.

- Vil det sige, at han bliver udskrevet i dag?

- Ja, meldingen er, at personen bliver udskrevet i dag. Mere kan jeg ikke bidrage med til den konkrete sag, fortæller Udenrigsministeriets Borgerservice til tv2.dk.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter samtidig, at der har været håndgemæng mellem danske unge på Hotel Panorama, men de ønsker ikke at oplyse, hvor offeret er blevet ramt eller hvor mange gange, men flere gæster fra hotellet, som tv2.dk har talt med, fortæller, at den unge dansker blev stukket i både ryggen, maven og flere andre steder.

Den blodige episode fandt sted ved 4-tiden på hotellet i Prag, og bevæbnet tjekkisk politi ankom kort efter til Hotel Panorama, men her var den formodede gerningsmand stukket af, og det er endnu uvist, om han er pågrebet eller fortsat på flugt.

De pårørende til den unge mand er underrettet, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice.