Krimi

Dansk elev på flugt i Prag

En ung dansker stak onsdag morgen af fra Hotel Panorama i Prag, efter han ifølge andre elever på stedet sårede en anden ung dansker med flere knivstik.

Baggrunden for opgøret er endnu uvis, men vidner på hotellet fortæller til tv2.dk, at den formodede gerningsmand ikke ville fanges af tjekkisk politi.

Han ville hjem til sin familie i Danmark.

- Det er ikke en, jeg kender, men her bor også elever fra en række danske gymnasier og handelsskoler, sagde 18-årige Marcus Thomsen fra Næstved tidligt onsdag morgen til tv2.dk.

Gennemsøger flere hoteller

Bevæbnet tjekkisk politi gennemsøgte hotellet umiddelbart efter knivstikkeriet, der fandt sted omkring klokken 04, men tilsynladende uden at foretage nogen anholdelser.

- Jeg har nu talt med en af mine kammerater på Hotel Slavia, der ligger i nærheden, og han fortæller, at politiet også har været der. De har afspærret hotellet og gennemsøgt det hele. De tror, at han kan være løbet derover, siger Jan Hansen på 19 år til tv2.dk.

Melding: Udenfor livsfare

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter overfor tv2.dk, der er en forurettet dansker i Prag, men den formodede gerningsmand kan de ikke udtale sig om.

- Lige nu arbejder vi på højtryk på med sikkerhed at få identificeret den forurettede, lyder det fra Udenrigministeriet.Rejsebureauet Rejsemægleren har meldt ud, at den danske elev, der er knivstukket, ifølge læger i Prag skal være udenfor livsfare. Det er ikke bekræftet fra anden side.

Ved du noget? Kontakt netnyheder@tv2.dk, asso@tv2.dk eller send sms til 1234 (koster alm. sms­takst)