Krimi

Politiet søger to vidner i Hedegaard-sag

Politiet efterlyser nu to konkrete vidner, der kan hjælpe med opklaringen af drabsforsøget på den islamkritiske debattør Lars Hedegaard.

De to mænd befandt sig omkring kl. 11 tirsdag den 5. februar - det vil sige i tiden omkring skyderiet - i gården til ejendommen på hjørnet af Roskildevej og Sdr. Fasanvej. De beskrives af andre vidner som mænd, 25-30 år, 180-185 cm, den ene slank eller tynd af bygning mens den anden var normal eller muskuløs af bygning. De var begge iført mørkt tøj.

- Vi mener, at de to personer kan have gjort iagttagelser af betydning for sagen. Vi vil være meget taknemmelige, hvis de vil kontakte politiet på 114, hvor vi sidder klar til at modtage opkald fra dem og andre vidner, siger politiinspektør Jørgen Skov, der er leder af Efterforskningsenheden hos Københavns Politi.

Københavns Politi har modtaget mange henvendelser fra offentligheden i sagen om drabsforsøget mod Lars Hedegaard Jensen, heriblandt fra vidner i området omkring gerningsstedet.

-Københavns Politi har modtaget ca. 50 henvendelser, som er af en sådan karakter, at vi arbejder videre med dem. Vi er fortsat meget interesserede i at tale med alle, som har været i området søndag den 3. februar og mandag den 4. februar i tidsrummet mellem kl. 09.00 og kl. 12.00. Hvis nogen har været i området og mener, at manden i den røde jakke muligvis kan være dem, vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dem, siger Jørgen Skov.