Krimi

Skudepisode på villavej på Frederiksberg

Københavns Politi er her kort inden middag til stede på Pelargonievej på Frederiksberg, hvor der angiveligt har været et skyderi. Det erfarer tv2.dk.

Københavns Politi bekræfter nu overfor tv2.dk, at der er blevet affyret et skud, og derfor er de nu til stede på villavejen på Frederiksberg, hvor det fortsat strømmer til med betjente.

- Nu er vi herude på gerningsstedet. Der er afgivet et enkelt skud, men ingen er ramt. Det er cirka ud for nummer syv. Inde ved bebyggelsen, siger efterforskningsleder Jan Høier Mogensen til tv2.dk.

Politiet har afspærret krydset mellem Azaleavej og Pelargonievej, og tv2.dk's journalist på gerningssteder fortæller, at cirka 30 betjente er på stedet - flere klædt i civil - og de undersøger lige nu stedet med hunde. De søger efter en mulig gerningsmand på vejene i området.

- Vi har selvfølgelig sat flere ting i værk, hvor vi undersøger flugtrute og eventuelt, hvor en formodet gerningsmand skulle befinde sig, siger han Jan Høier Mogensen til tv2.dk.

tv2.dk's journalist på stedet fortæller, at det fortsat strømmer til med betjente, og politiet har netop udvidet afspærringen og sendt pressen yderligere væk fra skudstedet.

Området på Frederiksberg er et villa-området, men skuddet er blevet affyret ved Pelargonievej 7, der er et mindre lejlighedskompleks, som du kan se med de lilla vinduer nedenunder. Det er endnu uvist, hvad der har udløst skyderiet.

tv2.dk er på gerningsstedet og følger fortsat sagen..

Ved du noget? Send en mail til boru@tv2.dk