Politi søger vidner til bandeskyderi

Politiet søger vidner til et skyderi i det østlige Esbjerg torsdag aften, som sandsynligvis var et opgør i det lokale bandemiljø.

Foreløbig er der ingen anholdte i sagen, men efterforskningen tyder på, at det drejer sig om et internt opgør i en af de lokale grupperinger, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vores efterforskning tyder på, at skyderiet har forbindelse til bandemiljøet, men at det drejer sig om et internt opgør i en gruppe og ikke et opgør mellem de de forskellige grupperinger, siger Bent Thuesen.

Politiet rykkede torsdag aften ved 22-tiden ud til en parkeringsplads bag plejehjemmet Hedelunden på Spangsbjerg Møllevej i den østlige del af Esbjerg, hvor folk i området havde hørt skud.

Desuden er flere biler set køre væk i høj fart.

Politiet har på stedet fundet tekniske beviser, der bekræfter, at der har været affyret våben på stedet, men efterforskerne vil gerne høre fra vidner, som måske har oplysninger om, hvad det var, der skete på stedet.

Politiet kan kontaktes på 114.

/ritzau/