PET-betjent ramt af to skud i narkodrama

Den PET-betjent, der overlevede søndagens skuddrama mellem en gruppe formodede narkosmuglere og politiet ved havnen i Ålbæk, blev ramt af to skud.

Det bekræfter Politiets Efterretningstjeneste overfor tv2.dk.

Skudvekslingen skete omkring klokken 21:10, da tre formodede narkosmuglere sejlede ind til havnen i Ålbæk i en hurtigbåd fra Norge.

Her stod Nordjyllands Politi og AKS, der hører under PET, klar til at modtage de tre mænd.

De tre formodede narkosmuglere opdagede dog politiet og forsøgte at flygte i deres båd. To AKS-betjente satte derfor efter dem i deres båd.

Dræbt af skud i hovedet

Da de kom op til båden med de tre mænd og ville anholde de formodede narkosmuglere, affyrede de skud mod en af AKS-betjentene, der blev hårdt såret af skud i lysken.

Politiets Aktionsstyrke svarede igen med skud, der sårede en af mændene, mens en anden blev dræbt af et skud i hovedet. PET bekræfter hændelsesforløbet overfor tv2.dk.

Den tredje formodede narkosmugler blev efterfølgende anholdt, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør senere mandag, skriver Ritzau.

Skuddramaet efterforskes nu af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, og Nordjyllands Politi holder klokken 10:00 et pressemøde for at informere om sagen.

Se flere billeder pĂĄ localeyes.dk