Krimi

Bevisjagt efter dødsbrand tog to måneder

Først to måneder efter, at 26-årige Nilab Shahkor omkom i en eksplosionsagtig brand i sin lejlighed i Greve, har politiet i dag afsluttet de tekniske undersøgelser på stedet.

- Der er ikke så meget tilbage af lejligheden, så vi har lavet en række ekstra undersøgelser, siger drabschef Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til tv2.dk.

Ifølge poliet var lejligheden udbrændt i sådan en grad, at efterforskerne ikke ville frigive gerningsstedet, før resultatet af de første undersøgelser var sikre.

Brækkede ben i flugten

To unge mænd og en kvinde sidder varetægtsfængslet sigtet for drabet, da de ifølge politiet var fælles om at påsætte branden.

Mændene nåede at flygte uskadt fra stedet, mens den 29-årige kvinde blev svært forbrændt og bækkede begge ben, da hun sprang ud af vinduet fra tredje sal.

- Hun er nu ude af hospitalet og overført til almindeligt varetægtsfængsel, siger Ove Pedersen.

De to mænd blev anholdt dagen efter - en 16-årig meldte sig selv, mens en 18-årig blev anholdt i Sverige.

Motiv uklart

Ifølge politiets drabschef vil efterforskningen være endeligt afsluttet i begyndelsen af det nye år, hvorefter sagen vil blive overgivet til anklagemyndigheden.

- Sagen er holdt for lukkede døre, så på nuværende tidspunkt vil jeg ikke kommentere, hvad motivet kan være, siger Ove Pedersen til tv2.dk.