Krimi

Heidis lig frigives i morgen

Liget af Heidi Abildskov, der blev knivdræbt i sit hjem i Virum forrige fredag, vil blive frigivet i morgen. Det oplyser Nordsjællands Politi.

"Liget vil senest blive frigivet i morgen og vi er også færdige i villaen på Frederiksdalsvej. Huset er frigivet fra vores side, men jeg ved ikke, om familien har tænkt sig at flytte ind igen," siger efterforskningsleder Henning Svendsen til tv2.dk.

Politiet har fået nye henvendelser, der handler om folk, som har hænderne forbundet. Det sker, efter at politiet i går meldte ud, at Heidi kan have skadet sin morders hånd i dødskampen.

"Vi har fået henvendelser om en person, der gik på gaden og en anden, der sad i en bus med hænderne forbundet. Det er noget vi undersøger, men der er selvfølgelig en del, der kommer til skade på hænderne," siger Henning Svendsen.

Er I kørt fast i efterforskningen?

"Kørt fast og kørt fast, det ved jeg nu ikke. Vi har stadig en del videoovervågning, vi skal have kigget igennem. Og så har vi jo sendt gerningsmandens dna ud til 50 lande. Det venter vi også på svar på," siger efterforskningslederen til tv2.dk.