Krimi

TV 2-region sigtes i sag om vanvidsbilist

TV 2 / Østjylland og to medarbejdere på stationen bliver nu sigtet for at have overtrådt færdselsloven i forbindelse med optagelserne til et indslag om vanvidsbilisme.

(Du kan se indslaget i playeren herover)

Ifølge sigtelsen skulle det være sket ved, at de to medarbejdere, som lavede indslaget i oktober måned, opfordrede en mandlig bilist til "rådden kørsel" i Århus-forstaden Brabrand.

"Vores efterforskning godtgør, at der er sket en overtrædelse af færdselsloven," siger Politiinspektør ved Østjyllands Politi, Jan Andersen, til tv2.dk

Han vil ikke oplyse hvilken paragraf i færdselsloven tv-stationen og dens to medarbejdere har overtrådt.

Ifølge tv2.dk's oplysninger blev TV 2 / Østjylland allerede sigtet i sagen den 30. oktober, men sagen er først kommet frem i offentligheden nu.

TV-indslaget om Ayub Sedigh vakte opsigt over hele landet, da han i sin bil kørte over for rødt i den forkerte svingbane for rullende kamera.

TV 2 / Østjylland har afvist at kommentere sagen over for politiet, men på TV-stationens hjemmeside siger stationens adm. direktør Peter Kramer:

"Vi opfordrer selvfølgelig ingen til at begå ulovligheder," og han tilføjer, at der efter hans mening ikke er en "sag", før der eventuelt bliver rejst en tiltale.