Krimi

Heidi sårede sin drabsmands hånd

Den 41-årige Heidi Abildskov døde af knivstik, men noget tyder på, at også gerningsmanden blev ramt af kniven under kamp i villaen i Virum den 16. november.

Det er politiet i Nordsjællands teori efter et møde onsdag, hvor samtlige oplysninger i drabssagen blev gennemgået.

"Vi har fundet en førstehjælpstaske i bilen, som har haft sin plads i entréen, så vi mener, at gerningsmanden har taget den med ud. Samtidig har vi fundet indpakningen til et gazebind uden gazebindet," siger efterforskningsleder Henning Svendsen til Ritzau.

Politiet har også fundet en strimmel fra et badeforhæng med blodpletter i bilens bagagerum.

"Det ser ud, som om det har været viklet omkring noget, formentlig den venstre hånd, fordi vi finder blodpletter på en trappe fra kælderen til stuen i den venstre side, hvor det ser ud, som om der er taget fra."

"Så vi tror gerningsmanden har skåret sig i hånden," fortæller efterforskningslederen.

Politiet ved ikke, hvor voldsom skaden er, men det har blødt så meget, at det har været nødvendigt for gerningsmanden at forbinde sig selv. Derfor har politiet tjekket hos landets læger.

"Vi har undersøgt skadestuer, lægehuse og vagtlæger, men har ikke fået noget resultat ud af det," siger Henning Svendsen.

Ud fra den nye teori om, hvad der skete på Frederiksdalsvej i Virum, vil politiet gerne høre fra vidner, der har set en forbundet person.

"Vi vil derfor gerne høre fra folk, hvis man har set nogen gå med en forbundet hånd eller kender til nogen, som er kommet til skade på ukendt vis i tiden efter drabet den 16. november," fortæller Henning Svendsen.

Politiet er i færd med at gennemse overvågningsvideoer fra S-togstationerne i Virum, Holte og Sorgenfri, som manden kan have været på under sin vej til villaen.