Krimi

Virum-drab: Dna-profilen deles i hele Europa

Nordsjællands Politi har netop fået svar på dna-prøven på den formodede gerningsmand i sagen om mordet på den 41-årige Heidi Abildskov i Virum.

Prøven viste dog desværre, at den formodede morder ikke er kendt i det danske dna-register.

Det fortæller vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi, Henning Svendsen.

Derfor skal dna-profilen nu deles med resten af Europa i håb om, at han er registreret i et andet register.

Sendes ud via Interpol

"Vi har modtaget en dna-profil, der er blevet undersøgt i vores dna-register, men den var ukendt. Den skal sendes ud via Interpol til resten af Europa, så der kan blive søgt i andre registre", siger Henning Svendsen.

Den ukendte dna-profil betyder, at Nordsjællands Politi skal til at kigge ud over de danske grænser i håb om at få et gennembrud i sagen om mordet på Heidi Abildskov, der blev knivdræbt i nattøj i sin have i Virum natten mellem den 15. og 16. november.

"Jeg kan ikke udelukke, at der er tale om en udlænding. Men det kan også være en dansker, der ikke er kendt i vores register. Men det betyder, at vi skal være meget skarpe i samarbejdet med vores partnere i Europa og så håbe, at han er kendt i deres register," fortæller Henning Svendsen.