Krimi

Heidis morder er ukendt i dna-register

Nordsjællands Politi har fået svar på dna-prøver fra mordet på den 41-årige Heidi Abildskov i Virum.

Morderen er ikke i politiets dna-register, fortæller vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi, Henning Svendsen, til TV 2.

"Vi har modtaget en dna-profil, som vedrører en mand. Den er også undersøgt i vores dna-register her i Danmark, men er desværre ukendt i registret," siger vicepolitiinspektøren.

Politiet fandt morderens dna på blodplettet tøj, som lå bag i den dræbte Heidi Abildskovs bil, der var parkeret uden for hendes villa.

Har brug for henvendelser

Nordsjællands Politi opfordrer fortsat borgere i Virum-området til at henvende sig til politiet, hvis de har nye oplysninger i sagen.

"Nordsjællands Politi er stadig interesseret i at få henvendelser fra personer, som kan have set noget omkring den 15. og 16. november, som vi kan bruge til noget," lyder det fra vicepolitiinspektøren.

Dna-profilen på Heidi Abildskovs morder vil nu blive rundsendt via Interpol, så andre europæiske landes politimyndigheder kan tjekke, om den passer med noget i deres register.

Heidi Abildskov blev fredag i sidste fundet død i sin have Frederiksdalsvej 174 i Virum af en nabo, efter at hendes arbejdsplads og hendes bortrejste mand havde slået alarm.