Krimi

Se billederne af Heidis morders tøj

Nordsjællands Politi har netop offentliggjort billeder af det tøj, som gerningsmanden havde på, da han natten til fredag med adskillige knivstik dræbte 41-årige Heidi Abildskov i Virum.

Tøjet blev fundet i bagagerummet på den dræbte kvindes bil. I kabinen blev fundet en kasse med tre bærbare computere, en ekstern harddisk, en mobiltelefon og en Sony PlayStation.

I jakken fandt politiet bilens nøgler, som gerningsmanden tilsyneladende er kommet til at smække inde.

"Vores teori er nu, at han har været i gang med et indbrud, da han er blevet overrasket af den dræbte. Der var blod på det fundne tøj, så han har måske iklædt sig tøj fra den dræbtes hjem, inden han er flygtet," siger efterforskningsleder Henning Svendsen til tv2.dk.

"Når vi går ud med billederne, er det for at optimere efterforskningen. Vi er interesseret i at høre fra folk, der kender personer, som har haft sådan noget tøj."

Heidi Abildskov blev fundet død i sin have af en nabo, efter at hendes arbejdsplads og hendes bortrejste mand havde slået alarm.

I går kom det frem, at morderen havde brudt ind i Heidi Abildskovs Mercedes 220 CDI, som på gerningstidspunktet holdt parkeret foran villaen på Frederiksdalsvej 174 i Virum.

Den fundne jakke beskrives som en dunjakke, sort, str. large, mrk. Original BUDDY Active Wear m/2 skrålommer.

Bukserne beskrives som joggingbukser, mrk. Leopard, lysegrå, str. 176, bred sort stribe og i den sorte stribe er der 2 smalle gule striber.