Krimi

Forældre advarer mod ny sexkidnapper

Sexkidnapperen på Fyn, der har forgrebet sig seksuelt på to mindreårige piger, er ikke blevet fanget, før en ny frygtes at være løs - denne gang i Hvidovre.

Derfor florerer der lige nu en advarsel til forældre i Hvidovre på Facebook. Her advarer moren Rikke Cathrine Ekholm områdets forældre mod en mand, der prøvede at lokke hendes datter ind i en bil.

"OPRÅB TIL ALLE I HVIDOVRE OG OMEGN.... pas på jeres døtre. der kører iøjeblikket en mand rundt i hvidovre som prøver at lokke piger ind i hans bil. Der er nu været 3 tilfælde her i Egevolden hvor jeg bor. Sidste tilfælde var igår ved 16-17 tiden og det var min datter på 7 år...hun er heldigvis så kvik at hun ikke ville sætte sig ind i bilen og løb og gemte sig i stedet for. Politiet er på sagen. vær sød at dele denne statusopdatering så alle i Hvidovre bliver opmærksomme og ikke lader jeres piger gå alene," skriver hun på sin Facebook-side.

Delt 208 gange

Opfordringen er indtil videre blevet delt 208 gange, og den vækker bekymring hos en lang række forældre med små børn. Hos Vestegnens Politi har vicepolitikommisær, Jens Yndgaard, modtaget anmeldelse, men han maner til ro omkring den mulige sexkidnapper.

"Der er nogen, der kobler det til sagen på Fyn, men det er der intet, der tyder på. Det er forståeligt, at folk bliver bekymret, men det er slet ikke i samme stil," siger Jens Yndgaard til tv2.dk.

Han understreger dog, at de tager anmeldelse, som de modtog mandag den 19. november, meget alvorligt.

"Manden, der rettede henvendelse til den 7-årige pige ved Frydenhøjshallen i Hvidovre ved 17-tiden, beskrives af pigen som dansktalende uden accent og iført sort elefanthue med huller til øjnene," fortæller Jens Yndgaard og tilføjer:

"Han kørte i en sort bil med mørke ruder. Pigen beskriver bilen som lige så stor som sin fars stationscar, der er en Audi 80."