Elever og kolleger sørger over Heidi

Øresundsskolen er i dag præget af sorg, efter skolens 41-årige sous-chef, Heidi Abildskov, i fredags blev fundet dræbt i sin have.

Skolens ansatte har i dag talt med skolens elever om det tragiske dødsfald.

"Vores elever lider alle af funktionsnedsættelser, så det er langt fra alle, der forstår begrebet død. Men de der gør, er alle meget kede af det, der er sket med Heidi," siger skoleleder Peter Stennicketil TV2.dk.

Skolens ansatte har i dag samlet eleverne i små grupper, hvor de har vist billeder af Heidi, og talt om, hvad der er sket.

Blandt Heidis kolleger er stemningen trykket, og psykologer er sendt til skolen for at hjælpe med at bearbejde den meget voldsomme oplevelse.

"Vi har mistet en kollega, og det er vi meget kede af. Vores tanker går til Heidis familie - hendes mand og bærn," siger Peter Stennicke, som beskriver Heidi Abildskov som elsket og værdsat af børnene.

"Hun var dygtig til at være sammen med dem og undervise dem. Når de kom forbi hendes kontor, skulle de altid ind og sige hej. Hun var en åben og elskelig person."

Hun var det mest pålidelige

Det var skolen, der i fredags kontaktede Heidi Abildskovs mand, da hun til stor forundring ikke var mødt på arbejde. Det lignede nemlig bestemt ikke den 41-årige kvinde at komme for sent eller helt blive væk.

"Jeg havde undret mig over, at hun ikke var kommet på arbejde, og at jeg ikke kunne komme i kontakt med hende. Hun er det mest pålidelige, jeg har arbejdet med. Hvis hun kom bare ti minutter for sent, så SMS'ede hun altid," siger han til tv2.dk

Hendes mand var dog på forretningsrejse, så han bad naboen i Virum om at kigge til konen. Hun fandt hende død i parrets have. Dræbt af adskillige knivstik.

Politiet undersøger stadig gerningssted

Politiet er fortsat igang med de tekniske undersøgelser på findestedet, samt afhøringer af naboerne i området. Også morderens flugtrute granskes af politiet.

"Vi ved endnu ikke, om drabsmanden er flygtet med offentlig transport eller om han eventuelt har haft et eget transportmiddel med," siger efterforskningsleder Henning Svendsen til TV2.dk.