Elever: "Vi blev lidt nervøse"

Tietgenskolen i Odense modtog onsdag morgen en trussel om skoleskyderi. Skolen er evakueret og afspærret.

Frederik Jungersen og Gustav Larsen, som begge går i 2.g på handelsgymna-siet, var mødt tidligt, og sad i deres klasselokale, da meddelelsen om at skolen skulle evakueres kom.

"Pludselig blev der sagt over højtaler-anlægget, at skolen skulle evakueres med det samme, og at vi skulle gå ud. Man kunne høre, at hende der sagde det, var nervøs, så vi blev også lidt nervøse," fortæller de to til TV2.dk.

Da eleverne kom ud i skolegården, spurgte de underviserne, hvad der foregik.

"Der var lidt forvirring om, hvad der egentlig skete. En lærer sagde, at det var en bombetrussel, mens en anden fortalte, at det var et skoleskyderi," siger Gustav Larsen og Frederik Jungersen, som nu sidder hos en kammerat og venter på at høre, hvad der egentlig er sket.

De regner dog begge med, at skolen er åben igen i morgen.