Krimi

Kvæstet kvinde nægter mordbrand

Den 29-årige kvinde, der er mistænkt i forbindelse med fredagens mordbrand i Greve, nægter sig skyldig, oplyser politiet, der i dag foretog en første, kort afhøring af kvinden, som selv blev alvorligt kvæstet i forbindelse med branden.

Ved branden omkom den 26-årig Nilab Shahkor, der var alene hjemme i sin lejlighed, da hendes mand var taget til Norge for at arbejde.

Politiet mener, at den kvæstede kvinde og to unge mænd på 16 og 18 år står bag branden. De er alle blevet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør.

Den 29-årige kvinde kom alvorligt til skade, da hun enten sprang eller blev slynget ud af vinduet på vinduet på den brændende lejlighed på tredje sal. Hun blev varetægtsfængslet uden selv at være til stede, og først i dag er det lykkedes politiet at gennemføre en kort afhøring af hende på sygehuset.

"Hun erkender, at hun har været i lejligheden, men nægter at have gjort noget ulovligt," siger vicepolitikommissær Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Ifølge politiet prøvede de to unge mænd at samle den kvæstede kvinde op, inden de flygtede fra stedet.

Den omkomne kvinde havde kun været i Danmark i kort tid. Hun var amerikansk statsborger af afghansk afstamning. De tre mistænkte i sagen har pakistansk og marokkansk baggrund.